Välkommen att kontakta oss

Välkommen att kontakta oss

Vill du ha kostnadsfri offert eller rådgivning för hur solceller i Falun skulle fungera för dig?

Vi på Dalarnas Solcellsmontage AB har lång och bred erfarenhet i branschen och har levererat solceller till många kunder i Falun. Något vi värderar högt är den respons vi får från våra kunder. Nöjda kunder ser vi som kärnar i vår verksamhet. En av våra kunder, Per, skrev såhär om oss: 

Super nöjd! Professionellt bemötande, hantering och utförande genom hela processen! Tack Elias, montörer och elektriker för ett väl genomfört arbete!


 Är du nyfiken på att veta mer hur solceller fungerar i Falun? Boka kostnadsfritt hembesök via kontaktformuläret här på vår hemsidan redan idag! Då kan vi komma ut till dig och se över just dina förutsättningar för att bli självförsörjande på el. 

Kontakta oss när du behöver solceller i Falun

Behöver du tips och råd gällande solenergi och solceller till ditt hus i Falun? Varmt välkommen att kontakta oss för att boka gratis hembesök, där vi kan berätta mer om oss och vägleda er i projektet!

Läs gärna våra fina recensioner

Att få goda recensioner på det installationer av solceller vi utfört i Falun, Borlänge och Dalarna är något som gör oss väldigt glada. Vi vill därför gärna dela med oss av några av de dessa. Nu ser vi fram emot att få göra dig lika nöjd!
Recension från Annika Larsen
Professionellt jobbat både med montering och igångsättning av solceller. Bra bemötande och trevlig personal. Helnöjd kund😊
Annika Larsen
Recension från Mikael Sandberg
Jag är helnöjd med bemötande och monteringen av mina solceller! Rekommenderar absolut Dalarnas solcellmontage!5/5
Mikael Sandberg
Recension från Jonas Bosell
Super nöjd!! Mycket proffsigt bemötande och utförande! Rekommenderas varmt! 5/5 ☀️☀️☀️☀️☀️
Jonas Bosell