Om oss på Dalarnas solcellsmontage

Om oss på Dalarnas solcellsmontage

Vi är dina lokala experter på solceller i Falun, Borlänge och övriga Dalarna!

Hur vi på Dalarnas Solcellsmontage startade är en ganska intressant historia. Från början erbjöds våra tjänster genom Dalarnas Takmontage. När de utförde takbyten på hus runt om i Dalarna så kom solceller, solpaneler och solenergi som en naturlig del av ordern. Det visade sig att många kunder ville passa på att investera i solceller till sina hus i Dalarna när de ändå var i farten med att byta tak. 

Ökad efterfrågan på solceller i Falun 

I takt med att efterfrågan ökade så valde vi att starta Dalarnas Solcellsmontage som ett fristående bolag tillsammans med kompetenta personal inom solenergi från Dalarna. Idag är vi en etablerad leverantör av tjänster inom solenergi i Falun, Borlänge och övriga Dalarna! Förutom solceller levererar vi även kompletta tjänster relaterat till elbilsladdare. Nu ser vi fram emot att få hjälpa dig. Allt du behöver göra är att kontakta oss för ett gratis hembesök där vi kan se över dina förutsättningar och behov!


Tjänster på Solceller Falun

Kontakta oss när du behöver solceller i Falun

Behöver du tips och råd gällande solenergi och solceller till ditt hus i Falun? Varmt välkommen att kontakta oss för att boka gratis hembesök, där vi kan berätta mer om oss och vägleda er i projektet!

Kontakta oss när du behöver solceller i Falun

Kontakta oss